De honden krijgen een schoonheidsbehandeling

Zaterdag 17 mei,

Omdat het vandaag zaterdag is komt er een man de honden een speciale behandeling geven. Ze worden dan met een mix van shampooen natuurlijkekruiden ingewreven en daarna met schoon water afgespoeld. Dit voorkomt allerlei ongedierte zoals teken en vlooien. Hun vacht gaat prachtig glanzen. Dit is een wekelijks ritueel en ze ondergaan het dan ook als een heerlijke schoonheidsbehandeling.Wij gaan zonnen en deanderen gaan domino spelen.

Giulia moet naar Ocean Village en wij rijden met haar mee. Bij Janet's stopt ze en daar staat Pauline met alle kinderen te wachten. Pauline heeft een weeshuis in de bergen en vandaag mogen de kinderen bij Giulia logeren. Wij gaan met alle kinderen in de achterbak zitten en rijden naar Ramon. Bij het hotel aangekomen gaat Ramon gelijk taart kopen. Er wordt gezwommen,gedronken en uiteraard van de overheerlijke taart gegeten. Het is een feest voor de kinderen. Op de terugweg gaan we eerst nog even bij Marcelina langs, die aan het werk is bij Ocean Village. Zij begroet de kinderen en wij gaan terug naar ons huis.

's Avonds gaan we gezellig met de hele groep bij Pommodore Italiaans eten. Er wordt nog een strandwandeling gemaakt en wij worden door Marcelina naar huis gebracht.