Een nieuwe dag.

Dinsdag 20 mei 2008

Na een onrustigenacht voel ik me weer iets beter. Omdat de koelkast weer moet worden bijgevuld gaan we na het ontbijt eerst even bij Janet's langs om het e.e.a. in te slaan. Het is een warme dag en we blijven heerlijk bij het zwembad liggen. Tenslotte hebben we alles bij de hand, ons natje en droogje binnen handbereik. De stoelen staan alweer klaar in de tuin te wachten op de zonaanbidsters en Pedro heeft weer zijn best gedaan om het zwembad mooi schoon te maken. Dat ziet er dus allemaal weer super uit.

Aan het eind van de dag halen we Giulia weer op en gaan in Cabarete bij Lax wat drinken. Dat is een van de gezelligste strandtenten, samen met Onno's Bar. Jeannette besteld er een 'Bloody Mary', maar helaas is dit niet zo'n succes en ook niet voor herhaling vatbaar. Omdat ik toch nog voorzichtig ben neem ik maar een watertje. Giulia moet thuis nog wat werken en besluit bij Pommodore een pizza te bestellen die ze mee naar huis neemt. Thuis aangekomen kleden wij ons om en gaan bij Onno's eten. Dario en Cynthia zijn er ook en begroeten ons hartelijk. Jeannette heeft een paar typisch Hollandse cadeautjes voor ze meegebracht, waar ze erg blij mee zijn. Wij zoeken een tafeltje op het strand en bestellen onze maaltijd. Helaas is de vis uitverkocht, dus gaan we voor de beeffilet en lasagne. Ook heerlijk trouwens. Omdat ik me nog niet helemaal lekker voel gaan we maar naar huis en niet naar het Casino. We lopen nog even bij Giulia binnen, die zoals gewoonlijk voor de TV hangt om via CNN de verkiezingen in Amerika te volgen. Ze is er niet van weg te slaan. Om 01.45 houd ik het voor gezien en ga naar boven, terwijl Jeannette er nog een film blijft kijken.

Om 03.15 uur gaat plotseling mijn mobieltje, helaas geen nummer herkenning. We vermoeden dat het iemand van het thuisfront is geweest, die zich in het tijdsverschil van6 uur heeft vergist. We zijn klaar wakker en hebben tot 05 00 uur liggen kletsen. Met het gevolg dat de nieuwe dag voor ons pas om 09.15 uur begint.